9 Kasım 2012 Cuma

Arzu Özev Hakkında



Arzu Özev
Uluslararası Art of Living / Yaşama Sanatı Vakfı
Türkiye Temsilcisi ve Yöneticisi
Nefes, Yoga, Meditasyon ve Stres Yönetimi Eğitmeni – Holistik Yaşam Koçu 

1983 yılında, İstanbul'da doğdu. Saint Joseph Lisesi'ni bitirdi. University of Massachusetts, Amherst'te psikoloji okuduğu yıllarda Sudarshan Kriya nefes tekniği ve yoga öğretisiyle tanıştı. Daha mutlu ve sağlıklı bir yaşam kapısını açan, dünya çapında 150 ülkede yaygın bu nefes tekniğinin ve derin yoga bilgisinin deneyimi ve etkisiyle Hindistan başta olmak üzere, Yeni Zelanda, Güney Afrika ve Almanya'da öz bilgisi ve yoga konusunda eğitimler aldı.

Nisan 2005'te Güney Afrika'dan "Art of Living - Sri Sri Yoga Eğitmeni", Şubat 2006'da ise Hindistan'dan "Yaşama Sanatı (Art of Living) Yetişkinler, Gençler ve Çocuklara Yönelik Kişisel Gelişim, Stres Yönetimi ve Potansiyelini Açığa Çıkarma" üzerine yetişkinler için "Art of Living Nefes", Gençler için "YES", çocuklar için "Art Excel" eğitmenlik sertifikaları ve iş dünyasından ilişkilere kadar uzanan geniş bir yelpazeyi kapsayan "Kişisel ve Kurumsal Koçluk Sertifikaları"nı aldı.

Dünya barışı için, insanın önce kendi içinde huzur ve barışı bulmasının esas olduğu inancıyla, olabildiğince çok kişinin daha sağlıklı, stresten arınmış ve mutlu bir yaşama kavuşması için Türkiye'de (THY, Kale Holding, Boğaziçi Üniversitesi, Galatasaray Üniversitesi, Sabancı Üniversitesi vb.) ve dünyanın çeşitli yerlerinde (ABD, Almanya, İtalya, Yeni Zelanda vb.) "Art of Living Yoga" ve nefese yönelik "Art of Living - Nefes Alma Sanatı" programları ve stres yönetimi konusunda bireylere ve firmalara yönelik seminerler vermektedir.

Aynı zamanda da dünya çapında 150 ülkede temsilciliği olan Art of Living - Yaşama Sanatı Vakfı'nın Türkiye temsilciliğini ve yöneticiliğini yapmaktadır. Ayrıca her ay holistik ve sağlıklı beslenmenin önemini vurgulamak üzere “Mutlu Mutfak”  Sağlıklı ve Alternatif Lezzetler Atölyeleri düzenlemektedir.  Bunlara ek olarak, tüm tecrübelerini holistik yaşam koçluğuyla da birleştirerek danışanlarının zihin, beden, ruh bütünlüğü içinde sağlıklı ve bütünsel bir yaşama kavuşmalarına destek olan bireysel seanslarına devam etmektedir. (www.arzuozev.com)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder